WayToPlay

Waytoplay e Холандски бренд, воден од семејство со голема страст за играње со коли-играчки на сонце и песок. Така ги создадоа гумените стази кои станаа омилена играчка за децата ширум светот бидејќи нуди безброј можности за играње насекаде – на песок, трева, бетон, во када, на снег…