Ознака: семејство

bundle of joy

Совети кои ќе ви помогнат да станете поорганизиран родител

Ако сте биле супер организирани пред да имате деца, веројатноста е дека вашите вештини се намалуваат со секоja новa прoмена во семејството. Да се биде организиран кога имате дете е поврзано со времето, поточно колку време имате за вашето дете, домашни обврски и колку време останува за вас лично. Но иако за организирање е потребно… Прочитај повеќе

bundle of joy

Игра за бебиња од 0-06 месеци

Првите шест месеци од животот на вашето бебето се едни од највозбудливите. Не само што се забавувате секој ден додека двајцата се осознавате, туку и вашето бебе се развива со брзина на ракета. Во првите шест месеци од животот на вашето бебе ќе поминете низ неколку фази на растење и развивање.За да му помогнете на… Прочитај повеќе