Ознака: поорганизиран родител

bundle of joy

Совети кои ќе ви помогнат да станете поорганизиран родител

Ако сте биле супер организирани пред да имате деца, веројатноста е дека вашите вештини се намалуваат со секоja новa прoмена во семејството. Да се биде организиран кога имате дете е поврзано со времето, поточно колку време имате за вашето дете, домашни обврски и колку време останува за вас лично. Но иако за организирање е потребно… Прочитај повеќе