Ознака: бебиња

bundle of joy

Игра за бебиња од 0-06 месеци

Првите шест месеци од животот на вашето бебето се едни од највозбудливите. Не само што се забавувате секој ден додека двајцата се осознавате, туку и вашето бебе се развива со брзина на ракета. Во првите шест месеци од животот на вашето бебе ќе поминете низ неколку фази на растење и развивање.За да му помогнете на… Прочитај повеќе