Опис

Забелешка: Сетот не ги вклучува шините на сликата
Материјал: Цврсто дрво + медијапан + иверица

Препорачана возраст: 24+ месеци
Димензии на пакувањето: 26,5 x 17,7 x 4 cm

Дополнителни информации

Бренд