Опис

Вклучува: 6 завртки, 6 навртки, пила, клуч, клешта, бокал за масло, линијар, вежба, пила, чекан, запчаници и облици за монтирање.

Ја збогатува имагинацијата.

Возраст: 3

Димензии на производот: 39,00 x 24,50 x 70,00 cm

 

Дополнителни информации

Бренд