Опис

Материјал: Цврсто дрво + медијапан даска + иверица
Боја: Бела
Препорачана возраст: 36+ месеци
Димензии: 57,7 x 30,5 x 79 cm
Димензии на пакувањето: 62,5 x 14 x 42 cm

Дополнителни информации

Бренд