Опис

• Шише изработено од издржлив нерѓосувачки челик без мирис, со единечен ѕид

• За деца од 2 години и постари

• Капацитет: 400мл

• Димензии и тежина на вкл. капаче: 19cm x 7cm; 150 гр

• Удобно дизајниран отвор за пиење

• Прикачено капаче за безбедно пиење

• Иновативен вентил против протекување

• Без БПА

• Сертифициран од TÜV

• Лесно се чисти благодарение на многу широкиот отвор

• Одржување: шишето и капачето од нерѓосувачки челик не се погодни за машинско перење – само нежно миење на рака. Агресивните средства за чистење може да го оштетат дезенот.