Опис

Димензии на производот:
Димензии на пакувањето: 23 x 25 cm
Материјал: Буково дрво, чајно дрво, иверица, тврд картон
Безбедност: Тестирано и сертифицирано според европските стандарди

Дополнителни информации

Бренд