Опис

Димензии на производот: обем 40-80 см
Димензии на пакувањето: 19,7 x 7,3 x 27,5 cm
Материјал: Чајно дрво, мдф, полиестер
Упатство за перење-површинско перење со сунѓер
Предупредувања: Не е погодно за деца под 3 години поради мали делови
Безбедност: Тестирано и сертифицирано според европските стандарди

Дополнителни информации

Бренд