Опис

Боја: Розова
Возраст: 2+
Материјал: Памук, полиестер
Пакување : 24 x 20 x 5 cm
Големина на производот: Ќебе 27 x 36 cm, перница 10 x 15 cm

Дополнителни информации

Бренд