Опис

Возраст: 2+

Матријал: Дрво

Пакување: 33 x 25 x 4 cm

Големина на производот: 33 x 25 x 4 cm

Дополнителни информации

Бренд

Коментари

Нема коментари

Бидете први кои ќе го оценат “Jabadabado – полици со сафари животни #045”