Опис

Возраст: 2+
Материјал: Дрво
Пакување: 28 x 23 x 3,6 cm
Големина на производот: 22 x 22 x 3 cm ⌀ 22 cm

Дополнителни информации

Бренд

Коментари

Нема коментари

Бидете први кои ќе го оценат “Jabadabado – Пица #043”