Опис

Димензии на производот: 68 x 50 x 38 cm
Димензии на пакувањето: 36,5 x 11,1 x 24,7 cm
Материјал: иверица, чајно дрво
Безбедност: Тестирано и сертифицирано според европските стандарди

Дополнителни информации

Бренд