Опис

Дозволете им на децата да се вклучат во сукане во кукната и може да комбинираат со нашата убава облека за готвач за да го добијат целосното искуство. Оклагијата има цврсти рачки кои го олеснуваат ваљањето на она што го печете. Може да се користи и за игра во комбинација со која било наша храна за играчки или кујна.

Само рачно миење на производот.

        

 

Дополнителни информации

Бренд