Опис

Возраст: 2+
Материјал: Дрво
Пакување: 19 x 19 x 8 см
Големина на производот: 15 x 15 x 5 см

Дополнителни информации

Бренд

Коментари

Нема коментари

Бидете први кои ќе го оценат “Jabadabado – Кутија со сладолед #034”