Опис

Материјал: Дрво

Пакување: 25 x 19 x 19 см

Големина на производот: Висина 25 см, 19 см

Возраст: 2+

Коментари

Нема коментари

Бидете први кои ќе го оценат “Jabadabado – Дрвени коцки шума #016”