Опис

Брендот Elodie нуди широк спектар на цуцли со анатомска форма која овозможува здрав развој на забите и вилицата на вашето бебе. Не заборавајте да додадете и други додатоци од брендот Elodie, кои стилски ќе го надополнат целокупниот изглед на вашето бебе.

Дополнителни информации

Бренд

Коментари

Нема коментари

Бидете први кои ќе го оценат “Elodie – Цуцла 3+ месеци, Bamboo, Faded rose #164”