Опис

Материјал: Надворешна ткаенина: 100% полиестер | Постава: 100% полиестер

Се пере во машина на 30 степени. 

Дополнителни информации

Бренд

Големина

0 – 3 Месеци, 3 – 6 Месеци, 6 – 12 Месеци, 2 – 3 Години, 3+ Години