Опис

Материјал:  30% волна, 68% акрилик и 2% спандекс

Одржување: Капачето е свртено така што внатрешноста е надвор и се пере на програмата за рачно перење, на 30 степени. Не е погоден за сушење во сушара.

Дополнителни информации

Бренд

Големина

0 – 6 Месеци, 6 – 12 Месеци, 1 – 2 Години, 2 – 3 Години, 3+ Години