Опис

Материјал: 100% меламин за храна.

Нега: Може да се мие во машина за садови. Не користете во микробранова печка.
Без греење или контакт со храна над 70°C.

Големина: 6,5 x H 7,5 cm

Капацитет: 160 ml

Дополнителни информации

Бренд