Опис

Материјал: 100% меламин за храна.

Нега: Може да се мие во машина за садови. Не користете микробранова печка. Без греење или контакт со храна над 70°C.

Големина: 11,5 x H 5,5 cm

Капацитет: 370 ml

Дополнителни информации

Бренд