Опис

Материјал:
100% PP одделение за храна. Парче за уста: 100% силикон за храна.

Димензии:
Ø 6.5 x H 20 cm
350 ml.

Може да се мие во машина за садови до 70°C. Не користете микробранова печка.

Дополнителни информации

Бренд