Опис

Материјал: 100% акрилик за храна.

Нега: Може да се мие во машина за садови. Не ја користете во микробранова печка.

Да не се загрева на температура повисока од 70°C.

Големина: Ø 6,5 x H 7 cm

Капацитет: 120 ml

Дополнителни информации

Бренд