Опис

Материјал: 100% силикон за храна.

Нега: Може да се мие во машина за садови до 100°C. Безбедно за во микробранова печка. Безбедна температура: -40°C до 230°C.

Големина: Чинија: 18 x 2,5 cm. Сад: 10 x 3,5 cm. Чаша: 6,6 x 7,5 cm.

Капацитет: Чаша: 160 ml. Сад: 270 мл.

Дополнителни информации

Бренд