Опис

Материјал:
100% силикон за храна.

Нега:
Може да се мие во машина за садови до 100°C. Безбедно и во микробранова печка.
Безбедна температура: -40°C до 230°C.

Големина:
27 x 19 x 3,5 cm

Дополнителни информации

Бренд