Опис

Материјал: 100% силикон за храна.

Нега: Може да се мие во машина за садови до 100°C. Безбедно за во микробранова печка. Безбедна температура: -40°C до 230°C.

Големина: 30 x 40 cm

Дополнителни информации

Бренд