Опис

Овој производ е сертифициран OEKO-TEX®.

Материјал: 100% памук

Нега: Нежно перење на 30°C.

Големина: ЕДНА ГОЛЕМИНА. Должина: 50 см.

Дополнителни информации

Бренд