Опис

Овој производ е сертифициран OEKO-TEX®. Одделение за храна.

Материјал: 100% полиестер со PU слој.

Нега: Се пере на 30°C. Да не се суши во машина за сушење.

Големина: Должина на предна страна: 34 см. Ширина на ракавот: 72 см

Дополнителни информации

Бренд