Опис

Безбедно за во микробранова печка и машина за садови.

Димензии:
Кригла: Ø 6,5 x H 7,8 cm. Сад: Ø 13,5 x 4,6 см. Лажица: 13 см.
Кригла: 100 ml. Сад: 300 мл.

Дополнителни информации

Бренд