Опис

Ткаенина: 50% памук 50% полиестер.
Полнење: Полиестерски влакна (рециклирани), полиуретанска пена.
Полнењето во оваа играчка е направено од рециклиран материјал од GRS сертифициран објект.

Димензии:
14 x 16 x 28 cm

Дополнителни информации

Бренд