Опис

Димензии:
– Чинија: 28,5 x 19 cm.
– Лажица и вилушка: 14 см.
– Чаша: 8 x 8 x 6,5 cm.

– Материјали: меламин и нерѓосувачки челик.
– Може да се мие во машина за садови до 70°C.
– Да не се користи во микробранова печка.

Дополнителни информации

Бренд