Опис

Произведено во Данска
Рециклирана пластика
Не содржи токсини
Безбедно во машина за садови
Еколошка ознака за нордиски лебед
Боите ќе се разликуваат поради процесот на рециклирање
Се препорачува за деца на возраст од 2+ години
Број на парчиња во комплетот: 2
Димензии на производот: 42 сm

Ве молиме запомнете: Поради рециклираните пластични материјали, бојата на овие играчки веројатно ќе варира кај секој производ.

 

Дополнителни информации

Бренд