Опис

Произведено во Данска.

Рециклирана пластика.

Не содржи токсини.

Еколошка ознака за нордиски лебед – корист за здравјето и животната средина.

Број на делови во комплетот – 8

Приближни димензии – 22,5 x 24,5 x 20,5 см

Препорачано на возраст 2+

Дополнителни информации

Бренд