Опис

Произведено во Данска.

Рециклирана пластика.

Не содржи токсини.

Еколошка ознака за нордиски лебед – корист за здравјето и животната средина.

Број на делови во комплетот – 6

Приближни димензии – 22 x 22 x 27 cm

Препорачано на возраст 2+

Боите ќе се разликуваат поради процесот на рециклирање

 

Дополнителни информации

Бренд