Опис

Произведено во Данска

Не содржи штетни материи

Нордиската еколошка ознака – во корист на здравјето и животната средина.

Број на делови во комплетот: 2

Должина 54 x 19,5 x 25,5 см

Дополнителни информации

Бренд