Опис

Препорачана возраст: 2 години +
Број на делови во комплетот: 5
Приближни димензии: 19 x 17,5 x 17 cm
Направено со:- 100% биопластика

Ве молиме запомнете: Поради рециклираните пластични материјали, бојата на овие играчки веројатно ќе варира кај секој производ.

 

Дополнителни информации

Бренд