Опис

Препорачана возраст: 2 години +
Број на делови во комплетот: 1
Приближни димензии: 34 x 18 x 18 cm
Направено со 100% биопластика

Ве молиме запомнете: Поради рециклираните пластични материјали, бојата на овие играчки веројатно ќе варира кај секој производ.

 

Дополнителни информации

Бренд