Опис

Произведено во Данска
Не содржи штетни материи
Нордиската еколошка ознака – во корист на здравјето и животната средина.
Број на делови во комплетот: 3
Приближни димензии: 42 см
Препорачано за возраст: 2+ години.
Ве молиме запомнете: Поради рециклираните пластични материјали, бојата на овие играчки веројатно ќе варира од секој сет.

Дополнителни информации

Бренд