Опис

Произведено во Данска
Рециклирана пластика
Не содржи токсини
Еколошкa ознака за нордиски лебед
Спакувано во мрежа
Се препорачува за деца на возраст од 2+ години
Број на парчиња во комплетот: 4
Димензии на производот: 66 x 25 x 26,5

Ве молиме запомнете: Поради рециклираните пластични материјали, бојата на овие играчки веројатно ќе варира кај секој производ.

 

Дополнителни информации

Бренд