Опис

Може да се користи од 2-годишна возраст и може да се мие во машина за садови.

Произведено во Данска.

Рециклирана пластика.

Не содржи токсини.

Еколошка ознака за нордиски лебед – корист за здравјето и животната средина.

Висина: 21см

Капацитет: 1,5 L

Ве молиме запомнете: Поради рециклираните пластични материјали, бојата на овие играчки веројатно ќе варира кај секој производ.

Дополнителни информации

Бренд