Опис

Произведено во Данска
Рециклирана пластика
Не содржи токсини
Безбедно во машина за садови
Еколошка ознака за нордиски лебед
Боите ќе се разликуваат поради процесот на рециклирање
Се препорачува за деца на возраст од 2+ години
Број на парчиња во комплетот: 2
Приближни димензии: 15 x 15,5 x 7,5

Дополнителни информации

Бренд