Опис

Димензии: 56 x 56 x 92 cm
Материјал:
Седиште: полипропилен
Ногарки: Бука
EN стандард: EN 14988:2017+A1:2020
Одржување:
Седиште, сигурносен појас и ногарки: користете влажна крпа и исушете веднаш.

Дополнителни информации

Бренд

Возраст

,