Опис

Димензии: 64 x 44 x 4 cm
Материјал: 100% памук
Полнење: 100% полиестер
Одржување: Машинско перење 30° – Не се суши во сушара – Не се чисти на суво – Не се користи белило

Дополнителни информации

Бренд