Опис

Димензии: 60 x 63 x 5 cm
Материјал:
Џерси: 100% памук
Полнење: 100% полиестер
Одржување: Машинско перење 30° – Не се суши во сушара – Не се чисти на суво – Да не се користи белило

Дополнителни информации

Бренд