Опис

Димензии: 55 x 18 x 40 cm
Материјал:
Ткаенина: 100% полиестер
Поставата: 100% најлон
Рачки: 100% PU кожа
Одржување: Не се пере во машина – Исчистете со влажна крпа и исушете веднаш

Дополнителни информации

Бренд