Опис

Димензии: 55 x 18 x 40 cm
Материјал:
Ткаенина: 100% најлон
Поставата: 100% најлон
Рачки: 100% PU кожа
Одржување: Не се пере во машина – Исчистете ја со влажна крпа и веднаш исушете

Дополнителни информации

Бренд