Опис

ВКЛУЧЕНО:

Кукла
Лента за глава
Цуцла
Фустан
Чорапи
Ќебе

КАРАКТЕРИСТИКИ:
Произведено во Шпанија
Меко тело
Механизам за звук
Таа ги затвора очите кога ќе ја легнете да спие
Големина: 37 см.
Тежина на кукла: 573 гр.
Тежина (кукла + пакување): 1020 гр
Механизам на звук: плачење
Батерии: 3 x LR44 вклучени
Димензии на пакувањето: 24 cm x 38,5 cm x 11,5 cm
Возраст: 3+

Дополнителни информации

Бренд