Опис

ВКЛУЧЕНО:
Кукла
Стегачи за коса
Капа
Фустан
Комбинезони
Чорапи

КАРАКТЕРИСТИКИ
Произведено во Шпанија
Меко тело
Механизам за звук
Големина: 42 см.
Тежина на кукла: 664 гр.
Тежина (кукла + пакување): 1300 гр
Механизам на звук: плачење
Батерии: 3 x LR44 вклучени
Димензии на пакувањето: 27,5 cm x 53 cm x 13,5 cm
Возраст: 3+

Дополнителни информации

Бренд