Опис

ВКЛУЧЕНО:
Кукла
Цуцла
Шапка
Блуза
Комбинезони
Чорапи
Ќебе
Пелени
Шише за хранење

КАРАКТЕРИСТИКИ:
Произведено во Шпанија
Големина: 42 см.
Тежина на кукла: 1345 гр.;
Тежина (кукла + пакување): 1980 гр
Димензии на пакувањето: 26,5×50,5×16,5 cm
Возраст: 3+

Дополнителни информации

Бренд